Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Lohi (Säilyke)

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
502 kJ
6%
120 kcal
Rasvaa
4,00g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,000g
5%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
22,00g
44%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 21 touko 16 12.03 ip.
6%
GDA:sta*
(120 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (29%)
 
Proteiinia (71%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
120
Rasva
4g
Hh
0g
Prot
22g
Kohteessa 100 g on 120 kaloria
Kalorien jakautuminen: 29% rasva, 0% hh, 71% prot.

Luokkaan Pirkka ja Kala liittyvät:

Kylmäsavusiikafilee
Islannin Matjessilli
Kalaranskalaiset
Alaskanseiti Fileepaloja
Chilinen Kala Öljyssä
Kylmäsavustettu Lohifileepala
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Kala

Lisää Pirkka tuotteita:

Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
Viipaloitu Perunalimppu
Gyoza
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Kala
Grillattu Kala
Tilapia
Paistettu Kala
Uunilohi
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Atria Tomaattinen Kalapasta
Atria Savukirjolohikiusaus
K-Menu Kylmäsavustettu Kirjolohifilee
Norron Kalawursti
Leroy Kalasydämet
Deluxe Cold Smoked Salmon Salad


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.