S.cerevisiae
Liittynyt: joulukuu 2019
Julkaisut
59
Seuratut
16
Seuraajat
13
Painohistoria

Alkupaino
87,9 kg
Tähän mennessä pudotettu: 4,4 kg

Tämänhetkinen paino
83,5 kg
Edistys: Painonnousu 0,6 kg viikossa

Tavoitepaino
73 kg
Vielä jäljellä: 10,5 kg
Olen 33-vuotias nainen, ja aloitin vuoden vaihteen jälkeen ketoilun. Suhtaudun siihen kuitenkin joustavasti, enkä aio potea huonoa omaatuntoa, jos esimerkiksi sosiaalisissa tilanteissa syön tai juon "mitä sattuu". Tavoitteena on pikkuhiljaa opetella noudattamaan jotakuinkin terveellistä ja turvallista vähähiilihydraattista loppuelämän ruokavaliota, mutta kuitenkin omaan elämääni sopivalla otteella. Vähähiilihydraattista siksi, että annoskokojen, nälän ja mielitekojen hallinta on minulle arjessa siten huomattavasti helpompaa kuin virallisia ravintosuosituksia noudattamalla. Vielä painonpudotusvaiheessa lautaselle saa päätyä myös esimerkiksi prosessoitua lihaa ja maitotuotteita, mutta pyrin tiedostamaan valintojeni mahdolliset terveysriskit ja opettelen vähitellen tekemään parempia (ja eettisempiä) valintoja.

Tiukan ketogeeninen ruokavalio ei ole pitkällä tähtäimellä minua varten (sosiaalinen rajoittavuus), mutta painonpudotusvaiheessa pyrin pääsääntöisesti pitämään nettohiilarit maksimissaan 20g/vrk. Kuvaan kaikki ateriani itseäni varten, ja julkaisen täällä jos olen syönyt jotain "uutta". Laittakaahan muutkin ketoilijat ateriavinkkejä jakoon! :) Ruokavaliomuutoksen rinnalle on kuin itsestään tullut myös pätkäpaasto, jolloin syön, etenkin arkipäivisin, kaikki kalorini (n. 1800-2000/vrk) maksimissaan 6 tunnin aikana ja iltapainotteisesti.

Lisäksi olen jo pian vuoden verran liikuttanut itseäni kolmesti viikossa virtuaalivalmentajan (Freeletics) avulla, HIIT-tyyppisillä 15-40 minuutin kotitreeneillä, ja teen kauniilla säällä ja joutessani myös pitkiä kävelylenkkejä luonnossa. Fyysinen kunto ja kehonkoostumus onkin huikean paljon parempi kuin aloittaessani. Hyvä kun selvisin hengissä muutamasta ekasta viikosta, mutta nyt vatsarasvan alta piirtyy jo vatsalihasten sijainti (siellä ne odottaa esiinpääsyä!), ja rikon vähän väliä omia ennätyksiäni! Myös painoa putosi viime vuoden aikana n. 10 kiloa, lähtöpainona 96,2 kg.

Painohistoria - S.cerevisiae


Seuratut

Pomppiainen
Viimeisin punnitus: Painonpudotus 1,4 kg viikossa Down
 
-Orvokki-
Viimeisin punnitus: Painonpudotus 0,5 kg viikossa Down
J0hQ
Viimeisin punnitus: Painonpudotus 4,2 kg viikossa Down
 
anne.ranta
Viimeisin punnitus: Painonpudotus 1,4 kg viikossa Down


Jäsenen S.cerevisiae viimeisimmät ruoat ja harjoitukset


Hanki sovellus
    
© 2020 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.