Sasse72
Liittynyt: helmikuu 2017
Julkaisut
73
Seuratut
21
Seuraajat
9
Painohistoria

Alkupaino
113,6 kg
Tähän mennessä pudotettu: 4,7 kg

Tämänhetkinen paino
108,9 kg
Edistys: Painonpudotus 0,3 kg viikossa

Tavoitepaino
80 kg
Vielä jäljellä: 28,9 kg
Kohta 47v.nainen Helsingistä, pituus 164cm
Koko ikäni taistellut painon kanssa, alle 20v. oli Painonvartijat käytynä kertaalleen ja sen jälkeen monesti. Lastensaamisen jälkeen sainkin PV:llä pudotettua parikymmentä kiloa, mutta kaikki takas korkojen kera. 2012 kokeilin Cambridgeä ja pudotinkin taas sen 20kg ja olin elämäni kunnossa. Hiljakseen se kilot kertyi taas korkojen kera takaisin.
2017 taas aloitin intoa uhkuen uuden elämän hommasin salikortin ja aloin käymään salilla ja kahvakuulatunnilla, löysin tämän Fatsecretinkin ensimmäisen kerran ja aloin merkkaamaan syömisiä. Hyvin auttoi, aluksi söin liian vähän ja kun sen sai korjattua alkoi painokin pudota. Muutaman kuukauden jälkeen aloin seurustelemaan ja uusi elämä sai siirtyä parisuhdeherkuttelun tieltä... Ja taas kaikki takas plus korot.
Nyt on taas uuden kurinpalautuksen aika. Olen opetellut nyt säännöllisiä ruoka-aikoja, vedenjuontia ja nukkumista. Annoskokojen ja ravintoarvojen harjoittelu vielä kesken. Apua ja tukea tarvitsisin projektissani. Tuntuu, ettei noi makrot tunnu menevät oikein ollenkaan.

Painohistoria - Sasse72


Seuratut

anzkuli96
Viimeisin punnitus: Painonpudotus 2,1 kg viikossa Down
 
pullukka_pallukka
Viimeisin punnitus: Painonpudotus 4,2 kg viikossa Down
J0hQ
Viimeisin punnitus: Painonpudotus 0,0 kg viikossa Down
 
chili233
Viimeisin punnitus: Painonpudotus 2,8 kg viikossa Down