Päiväkirja - maantiejyra

1 - 5 (31)
Sivu:   1   2   3   4   5 ...  Seuraava

07 lokakuuta 2021

Paino: Tähän mennessä pudotettu: Vielä jäljellä: Dieetin noudattaminen:
122,8 kg 2,2 kg 52,8 kg Kohtuullisen hyvin
   Lisää kommentti Painonpudotus 8,4 kg viikossa

06 lokakuuta 2021

Paino: Tähän mennessä pudotettu: Vielä jäljellä: Dieetin noudattaminen:
124 kg 1 kg 54 kg Kohtuullisen hyvin
   (4 kommenttia) Painonnousu 0,4 kg viikossa

27 heinäkuuta 2021

Taas on merkkailut olleet vähän niin ja näin. Olen ollut töissä paljon öisin ja siihen päälle oman yrityksen työt... ei ole ollut vaan energiaa, kaikki ylimääräinen aika tietysti mennyt lasten kanssa puuhastellessa. Vaikken ole merkkaillut joka päivä, niin olen tehnyt terveellisiä ruokavalintoja ja kuunnellut kroppaa ja lenkkeillyt ja jumppaillut, vaikka on väsyttänytkin.

Silloin kun paino kertyi kauheaa vauhtia viime kesänä ja syksynä muunmuassa stressin ja väsymyksen vuoksi, en ehtinyt liikkua ja ahmin usein epämukavaan oloon ja omaan arvottomuuden tunteeseen. Tämän projektin aikana en ole ahminut kertaakaan, sillä tuntuu, että olen ensimmäistä kertaa antanut itselleni luvan edetä juuri omaan tahtiin (vaikka hitaus joskus on harmittanutkin, etenkin alussa). Elämäni on niin kuormittavaa tällä hetkellä työkuvioiden vuoksi, unohtamatta että suurpeheen äitinä lapset tuovat aina omat mausteensa soppaan, että armollisuus sopivissa määrin itseään kohtaan on uskoakseni avain onnistumiseen...

Tänään taas merkkailun pariin ja yritän kyllä taas jatkossakin saada kaikki syömäni kansien väliin. Toivottavasti ensi viikolla voin tuulettaa (taas) 120 alitusta :).
Paino: Tähän mennessä pudotettu: Vielä jäljellä: Dieetin noudattaminen:
120,2 kg 4,8 kg 50,2 kg Kohtuullisen hyvin
   Lisää kommentti Painonpudotus 0,1 kg viikossa

18 heinäkuuta 2021

17 heinäkuuta 2021

Pari viikkoa ilman merkkailua takana. Sen jälkeen kun viimeksi hehkutin kahden viikon lomaa, meninkin vielä neljäksi päiväksi töihin (silloin jo alkoi punnitsematon jakso, sillä piti kiirettä työn ja lasten kesäloma-aktiviteettien parissa ja mieluummin silloin menin pienellä ravinnolla). Sen jälkeen oli oikeasti lomailua viikko ja nyt juuri palattu viikon reissusta, jossa ei ollut mahdollisuutta punnita ruokia. Söin paljon salaatteja ja kieltäydyin monista herkuista - tosin myös söin herkkuja, enkä varsinaisesti ollut nälissäni missään vaiheessa. Ihan siis ymmärrettävä tämä painonnousu ja olinkin valmistautunut siihen :). Ainoastaan se harmittaa, että vielä on hirveästi matkaa siihen tilanteeseen että näyttäisin "itseltäni", etenkin nyt kun tässä on tämä parin viikon suvantovaihe.

Olen alkanut katsoa itseäni enemmän peilistä ja tajunnut tämänhetkisen ylipainotilanteeni ihan oikeasti - etenkin sen, että mulla on ikävä elintapavatsa keskellä kehoa, eikä se yhtään sovi mulle :D. Peilikuva ei siis yhtään miellytä, mutta koitan nyt vaan olla kärsivällinen ja punnita jatkossa taas kaiken syömäni (kesäloman varsinaiset reissut tehtynä, joten loppukesä sujunee paremmin tämän osalta). Tosin ei ruokien merkkaus ole mulle mikään vastenmielinen asia, vaan ihan mielekäs, kunhan on keittiövaaka ja ravintosisällöt tiedossa.

Se on ihanaa, että tänään saan taas tehdä Body Pump -jumpan viikon tauon jälkeen. Loma oli aktiivinen ja askelia tuli päivässä reilusti, mutta jumppa ja hölkkäpätkä-lenkit oli tauolla viime viikon. Ihana siis jatkaa taas niitä <3.
Paino: Tähän mennessä pudotettu: Vielä jäljellä: Dieetin noudattaminen:
120,4 kg 4,6 kg 50,4 kg Kohtuullisen hyvin
   (4 kommenttia) Painonnousu 0,3 kg viikossa


Painohistoria - maantiejyra


Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.