Päiväkirja - sasusi, 14 elo 19

No ei se eilinen tankkauspäivä kaloreita hirveästi nostanut..saatiinpa merkata liikaakin ..mutta tulipahan nyt syötyä 'ulkona'. Viisaana otin paaaaljon salaattia ja vähän kebablihaa päälle..jälkiruoan toki söin kun passelisti oli tyrkyllä joskaan en Uski, että desistä kuningatarsoppaa mitään sokerilankeemusta enää seuraa..eli ruodussa ollaan. Huomenna kotiinlähtö sorviin ääreen ja pe-aamuna punnitus, josko olisi kiloja viikossa karissut..olotila on lupaava vaan mistäs sen tietää. Muuten niille, jotka epäilevät ettei 16/8 800kcal/pvä onnistu pidempään niin voinen ilmoittaa, että näläntunne kyllä häviää eikä olotila ole yhtään hassumpi. Otan muuten kyllä vitamiinit purkista joka päivä ettei tulisikaan niitä ongelmia. Myös kalsiumia..

Näytä dieettikalenteri, 14 elokuuta 2019:
676 kcal Rasva: 29,13g | Prot: 50,92g | Hh: 53,58g.   Lounas: Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Snellman Chorizo. Päivällinen: Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Rainbow Wokvihannekset, Raejuusto (Rasvaton), Pirkka Broilerin Fileeleike. Välipalat/Muut: Milbona Maustamaton Rahkajogurtti, Vadelmat, Mustaherukka. lisää...

   Kannatus   

Kommentit 
Heippa.Kertoisitko mitä tuo 16/8 tarkoittaa, on minulle ihan outo juttu☺ 
14 elo 19 jäseneltä: Sikkupikku
pätkädieetti Mosleyn tapaan..eli olet 16 tuntia vuorokaudessa syömättä ja loppujen kahdeksan tunnin aikana syöt sen mitä syöt..itse pidän 12-20.00 ruokaikkunan auki koska en nyt vaan ole aamupala-ihmisiä, mutta jokainen pitää pätkänsä niin kuin itselle on passeli.. 
15 elo 19 jäseneltä: sasusi

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - sasusi


Hanki sovellus
    
© 2020 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.