Päiväkirja - Mörri Möykky, 29 syys 19

Viimeiset pari viikkoo mennyt huonoilla syömisillä. Ekalla viikolla söin ja join liian vähän, mikä tietysti kostautui. Toinen viikko oli yhtä ylensyöntiä, oli Saarioisten roiskeläppiä, lihapiirakoita, kahvin kans pullaa/munkkia, leipää, leipää, leipää. Kaikkee epäterveellistä. Veden juonti unohtui lähes kokonaan. Paino nousi n. 4 kg tuon 2 vkon aikana (aamupalan jälkeen, vaatteet päällä punnittuna tämän aamun paino 100,7 kg). Nyt ois kaapit tyhjennetty roskaruoasta ja herkuista. Ulkona sataa vettä, joten hirveesti ei huvittas hakee täydennystä, mut toisaalta taas vähän tekis mieli. Tää on vähän niinku alkoholismi. Kun vähän maistaa jotain hyvää, niin sit tekee aina vaan enemmän ja enemmän mieli kaikkee, eikä loppua näy. No, jospa se tästä taas. Keskiviikkona soitin terveyskeskukseen kysyäkseni apua painonhallintaan. Sain huomiseks ajan sairaanhoitajalle.

Näytä dieettikalenteri, 29 syyskuuta 2019:
2423 kcal Rasva: 73,91g | Prot: 48,98g | Hh: 380,38g.   Aamiainen: Klementiinit, Paistettu Kananmuna, Oululainen Jälkiuunipala, Kahvi. Lounas: Fazer Amica Broilerikiusaus. Välipalat/Muut: Fazer Fami, Cloetta All Sorts, Viineri, Kahvi. lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tämän aamun paino, ennenkö söin/join mitään ja ennenkö puin edes päälleni: 99,1 kg. Olo on kuin olis ryypänny ainakin viikon putkeen, turvottaa/pöhöttää ja väsyttää niin vietävästi. Aika sairaanhoitajalle klo 10.10. Katsotaan, josko sieltä sais vähän jeesiä tähän touhuun. 
30 syys 19 jäseneltä: Mörri Möykky
Eipä ollut sh:lla mulle mitään tarjottavaa. Ainakaan mitään uutta. Alkoi vaan ärsyttää siellä. Oon alkanu miettii, et jos muuttais "isolle kirkolle". Siä ainakin ois painonhallintaRYHMÄ, joka kokoontuu 2 vkon välein. Uimahallikin sieltä löytyis ja vaikka ja mitä kaikkee semmosta, mitä tässä tuppukylässä ei ole.  
03 loka 19 jäseneltä: Mörri Möykky



Painohistoria - Mörri Möykky


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.