Päiväkirja - Auriga83, 08 huhti 21

Huhhuh! Melkein tänään aioin tilata ruokaa Wolt/foodoran kautta. Keittiössä on kuitenkin ruokaa, ja kaapissa vielä pääsiäissuklaitakin, mutta vanha minä meinasi silti "pitää hauskaa" ja "hemmotella" itseään. Eli tuhlata rahaa siihen, että saa hirveän morkkiksen turhista kaloreista ja rahanmenosta. Ajattelin, että jos en nyt taistele tätä iänikuista tekosyiden kimaraa vastaan, niin koskas sitten? Täytyy ihan oikeasti luopua siitä ajatusmallista, että syödään koska on tylsää tai halutaan pitää hauskaa, tai muuta tunnehäsmäkkää. Pakotin itseni syömään tavallista ruokaa. Tosin, paistoin kyllä lettujakin. Aivan hirvittävän vaikea päästä eroon makeasta tunnekoukusta. No, ainakin mittasin niistä itselleni normaalia reilusti pienemmän annoksen.

Näytä dieettikalenteri, 08 huhtikuuta 2021:
1600 kcal Rasva: 70,94g | Prot: 54,84g | Hh: 185,59g.   Aamiainen: Fazer Puikula, Omenat (ilman Kuoria), Keiju Laktoositon Kasvirasvalevite 70%, Järvikylä Jääsalaatti, Wigren Perinteinen Saunapalvikinkku, Valio Arki Juusto, Kurkku, Parapähkinät, Kahvi, Pirkka Laktoositon Rasvaton Maitojuoma, X-Tra Appelsiinimehu. Lounas: Pirkka Kevyt Salaattijuusto Kuutioina Suolavedessä, Kurkku, Järvikylä Jääsalaatti, Jauhelihakastike, Myllyn Paras Makaroni, Flora Vispi 24%, Rainbow Aprikoosihillo, Auran Original Burgerkastike, Lettu. Päivällinen: Kaalipata. Välipalat/Muut: Karkkipussi Ruohomunia, LU Digestive, Lettu. lisää...
1893 kcal Harjoitus: Jumppa - 15 minuuttia, Lepo - 15 tuntia ja 45 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

18 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Aivan mahtavat päätökset ja toimintamallit! Juuri näillä pienillä valinnoilla on pitkälle kantavat vaikutukset. Olen taistellut vähän saman ongelman kanssa, kun yhdessä syöminen on kuitenkin merkittävä osa ja jos toinen osapuoli haluaakin jostain ruokaa... noh sanotaanko että olen pitsaa syömällä välttänyt yhden illan mökötykset, vaikka siitä itselle tulikin jonkin asteinen morkkis (ja vielä aivan turhaan!)  
08 huhti 21 jäseneltä: Santtu21
Kiitos! Juuri tuo on minua närkkinyt ehkä eniten ruokaan liittyen, että se mitä minä laitan tai en laita suustani alas, vaikuttaa niin vahvasti toisen ihmisen mielialaan! Eräskin vanhempi rouva oli niin loukkaantunut, kun olin päättänyt ruveta sokerilakkoon terveydellisistä syistä. En syönyt hänen laittamia herkkuja, vaan aivan tyytyväinen olin teekupposeen. Hän nakkasi eteeni pakastemustikoita, kun "ei näissä ole kuin vähän sokeria lusikalla ripoteltu päälle". Se sokeri narskui mun hampaissa... Suostuin syömään, välttääkseni riidan. Pikkasen sylettää.  
08 huhti 21 jäseneltä: Auriga83
Onneksi ruokaa ei saa kotiin saakka, mutta kaikkea pientä kivaa... suklaapatukkaa, pieniä karkkipusseja yms. makeaa ostin, jos vaikka nälkä yllättää. Itseasiassa sillä vaan siirsin varsinaista syömistä, kun ei tarpeeksi säännöllisesti syönyt. Nyt olen päässyt karkkikoukusta osittain eroon, kun on pitänyt kiinni ruoka-ajoista. Sekin helpottaa, kun puoliso on samassa ruokaremontissa mukana. 
08 huhti 21 jäseneltä: lara19052013
Auriga83 Todellakin samaistun tuohon "vähän vain sokeria". Ja eihän se toisen vika oo, kun hyvää hyvyyttään koittaa tarjota jne, mutta se vastareaktio on kyllä erikoinen.  
08 huhti 21 jäseneltä: Santtu21

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Auriga83


Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.