Päiväkirja - Santtu21, 22 heinä 21

Eilen oli todella hyviä kommentteja ja kokemuksia postauksen keskustelussa niin kyselempäs lisää! Mikä on tai on ollut sinun projektissasi todellinen ongelma ja mitä olet tehnyt ratkaistaksesi sen?

Näytä dieettikalenteri, 22 heinäkuuta 2021:
1838 kcal Rasva: 38,30g | Prot: 176,71g | Hh: 185,94g.   Aamiainen: SportLife Nutrition Whey80 Vanilla + Stevia, Nestlé Cheerios Oat Apple & Cinnamon, X-Tra Maustamaton Maitorahka, Whey'mo Protein Shake Creme Caramel, Pirkka Suomalainen Omena, Elixi Pellavansiemenet, Kotimaista Kaurahiutale. Lounas: X-Tra Maustamaton Maitorahka, Arla Lempi Islantilainen Jogurtti 3%, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Rainbow Sulatejuustoviipaleet 6%, Joulukinkku, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, Joulukinkku, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), X-Tra Wok Mix. Päivällinen: Rainbow Savulohi, Herkkusieni, Tomaatit, Kaali, Barilla Spaghetti, Snellman Naudan Maksa. Välipalat/Muut: Ålands Mejeriet Ahvenanmaan Luonnonjogurtti, Kotimaista Moniviljarinkula. lisää...
1578 kcal Harjoitus: Google Fit - 24 tuntia. lisää...

9 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
@merkkari78 kannattaa kokeilla ehdottomasti noita "piilotettuja" kasviksia ja jatkaa normiruokia kasviksilla. Miten saat itsellesi lisää kasviksia, niin suosittelen tekemään jonkun helpon kevytgratiinin, uunikasviksia, paahdettuja tai grillattuja vihanneksia tai wokkia, jota voit helposti ympätä omalle lautaselle aina. Oma vakio on vain heittää kourallinen ohuita vihreitä papuja joka annokselle mukaan 🤗 Tsemppejä jatkoon!  
25 heinä 21 jäseneltä: Santtu21

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Santtu21


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.