Päiväkirja - Dietcoke6, 25 marras 21

Painomerkintä (ei päiväkirjamerkintää) päivämäärälle 25 marraskuuta 2021
67,1 kg Tähän mennessä pudotettu: 20,9 kg.    Vielä jäljellä: 0 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 25 marraskuuta 2021:
1899 kcal Rasva: 70,72g | Prot: 121,62g | Hh: 196,39g.   Aamiainen: Valio Oddlygood Barista Kaurajuoma, Myllärin Hedelmä Mysli, Pakkasmarja Mustikka, Kotimaista Laktoositon AB Maustamaton Jogurtti. Lounas: Pirkka Kinuskikastike, Porkkanat, Kaali, Pirkka Suomalainen Pesty Porkkana, Ruusukaali, Peruna, Fazer Amica Härkää Curry-Inkiväärikastikkeessa. Päivällinen: Valio Oddlygood Barista Kaurajuoma , Maitokolmio Profit Proteiinivanukas Toffee, Kartanon Ohuen Ohut Ylikypsä Saunapalvikinkku, Lidl Croissant. Välipalat/Muut: Mars Mars Protein, Pirkka Broilerin Fileeleike, Valio Kevytmaito, Leipomo Rosten Siemennäkkileipä. lisää...
Painonnousu 1,4 kg viikossa

7 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Okei, kommentoin tätä. Mulla on ollut tällä viikolla kalorit liian alhaalla. Olen jättänyt mm. suunniteltuja välipaloja ja iltapaloja välistä kun olen ajatellut että pärjään ilmankin (tyhmää!). On ollut sellaista kylmyydentunnetta ja nälkää. Eilen sitten nälissäni söin illalla enemmän kun olin suunnitellut - nälkääni! Ei mennyt yli kulutuksen, eli sillä tavalla voi olla tyytyväinen. Ajattelen että innostuin siitä viime viikon putomistahdista (silloin oli kolme aika raskasta urheilukertaakin + kaikki muu pieni kuntoilu ja paino laski joka päivä). Tämä viikko on ollut urheilullisesti rennompi. Alan olla lähellä tavoitetta ja mulla on sama kuin täällä taitaa monella olla, että haluaisi ennen joulua päästä aika paljon eteenpäin 😄 mutta ei sen sillee pitäs mennä, tiedetään. Yhteenveto: en jätä välipaloja ja iltapaloja enää välistä, se kostautuu, ja syön muutenkin päivän aikana riittävästi. Ja ensi viikolla on enemmän urheiluakin tiedossa. 🙂 Tsemppiä kaikille! 
24 marras 21 jäseneltä: Dietcoke6
Oikoteitä onneen ei kyllä tässä projektissa ole ja kärsivällisyyttä tässä ainakin itse yritän opetella. Aina sitä vaan innostuu ja alkaa haaveilemaan seuraavista rajapyykeistä, jotka omasta mielestä pitäis saavuttaa huomenna jos ei jo eilen. 
25 marras 21 jäseneltä: heepoxx
Totta!!!  
25 marras 21 jäseneltä: Dietcoke6

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Dietcoke6


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.