Päiväkirja - Samariinilainen, 27 tammi 22

Ihmettelen mistä sen kaloritavoitteen millä laihtuisi, oikein tässä näkisi. Kun asetuksista ilmoittaa tietonsa ja laskee gda: n ja ilmoittaa painonpudotusaikeensa, niin joka päivä on tavoite liki 3000kcal, eikä sillä varmaankaan laihtuisi. Itse pitää osata asettaa sinne se oikea kaloritavoite. Vai enkö vain osaa katsoa oikein?

Näytä dieettikalenteri, 27 tammikuuta 2022:
1841 kcal Rasva: 88,87g | Prot: 106,52g | Hh: 149,32g.   Aamiainen: Hunaja, Marli Mustaherukka Mehu, Pakkasmarja Punaherukka, Valio Arki Jogurtti Persikka-Passion, Keitetty Kananmuna, Snellman Kunnon Naudan Jauheliha 20%, Kotimaista Sika-Nauta Jauheliha 23%. Lounas: Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Rainbow Salami Pizza . Välipalat/Muut: Voi, Kariniemen Kananpojan Paistileike. lisää...

13 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Oletko miettinyt tarkkaan aktiivisuustasosi ja merkannut sen sinne rehellisesti/oikein?  
26 tammi 22 jäseneltä: suvikaasa
Oothan varmasti laittanut sen pudotuksen tavoitteeksi? Kuulostaa kyllä hurjalta jos 3000 syö ja painon pitäisi pudota. 
27 tammi 22 jäseneltä: heepoxx
oletan vastauksista, että muiden ei tarvitse itse erikseen laskea kalorivajetta.  
27 tammi 22 jäseneltä: Samariinilainen
Tarkista vielä, mene etusivulta asetuksiin, sieltä gda, laske uudelleen (laitetaan ikä paino..), valitse tavoite (tapauksessasi painon pudotus) ja aktiivisuus tasosi. Pitäisi toimia näin!  
27 tammi 22 jäseneltä: Aallokkomaisteri
Jos vaihdan dieetin tavoitetta, niin kyllä mulla tavoitekalorit muuttuu. 
27 tammi 22 jäseneltä: heepoxx
Juu, itsellä on tuo 3000 ja sillä paino tippuu hiljakseen. Päivällä en tee hirveästi mitään mutta lähes joka päivä treeniä tulee noin 2h....2300-2500 oma peruskulutus ja siihen treenit päälle....kaikki on muutenkin näissä aina arvioita ja ei katso yksilöä. eli jos 3000 syö ja ei paino tipu, niin vähennä ekan viikon jälkeen 2-300 kaloria ja sitten uudestaan viikonpäästä 100-300. Sillä keinoin löydät kyllä sen oman oikean määrän. Yksittäisten päivien paino heilahduksiin ei kannata tuijotella. 
27 tammi 22 jäseneltä: Nupe41
Hyvä kysymys mitä moni varmasti pohtii. ☝️Tärkein on tietää että tarkkaa määrää ei kukaan voi tietää koska se vaatisi ennustus taitoja. Arvata voi ja onko sillä väliä osuuko se oikein? ei ole. Aloita jostain, esim 2500kcal. 2-3 viikon tarkan syömisen ja itsesi punnitsemisen jälkeen vaaka kertoo syötkö alle tarpeesi ja laihdutko vai tuleeko painoa lisää 😊 onnea matkaan 
27 tammi 22 jäseneltä: ronnqvist91
Hyvä, kiitos vastauksista 😊 Tiedänkin aika hyvin jo paljonko pitää syödä, että laihtuisi. Normaali kulutus ilman tehokasta liikuntaa on siinä 2800, niin siksi ihmetyttää, kun gda painonpudotukselle on tämän mukaan hyvin samaa luokkaa, eli liki sitä 3000,ei nyt ihan. Siksi sitä olenkin itse joutunut hakemaan oikean tason. 1000kcal kun päivältä vähentää niin pitäisi tulosta tulla, eikä ole paljon edes nälkä, kun jakaa syömiset tasaisesti päivän mittaan. Näin ainakin kun vielä on tämän verran massaa päällä.  
27 tammi 22 jäseneltä: Samariinilainen
netissä on myös harris-benedictin kaava jota voi käyttää apuna, mutta kuten @ronnqvis91 sanoi meedio ei voi kukaan olla🙂 
27 tammi 22 jäseneltä: memaar
hei, koitin itekkin juuri vaihtaa tavoitetta, ja laitoin siihen tismalleen samat mitat yms kuin kolme viikkoa sitten, (vaikka paino pudonnut siitä 3kg). silloin näytti 1800 kaloria ja nyt näyttää 2300. mistähän tää vois johtua? 
27 tammi 22 jäseneltä: fatfunnyfriend
Tätä itsekin ihmettelin kun sovellus suositteli mulle 2500 kcal jolla paino putoaisi. olen nainen 45v, 162cm/74 kg ja n. 500 kcal päivässä kulutan liikunnalla. Polar M Vantage näyttää yleensä kulutusta 2000-2200 kcal/vrk, ja nyt pyrin syömään 1900 kcal. En tavoittelee nopeaa pudotusta (1kg/kk about) ja kun punnitsen vain kerran kuussa (kuun 1.pv) niin teen muutoksia sen mukaan. 
07 helmi 22 jäseneltä: Sera62kg
hei, olen 153 cm nainen ja sain 1400kcal mutten liikunnasta huolimatta saanut painoa alas. Ripustin 1200 kcal ja paino alko laskemaan 3 kk ja 5 kg. Liikuntaa päivisin 1-2 h. 
08 helmi 22 jäseneltä: riittuliini
Minusta kalorimäärät ovat yksilöllisiä. Jokaisen aineenvaihdunta toimii omalla tavallaan ja nuo suositukset ovat vain suuntaa antavia. Jos itse söisin suositusten mukaan, niin en varmaankaan laihtuisi. Paras tapa onkin seurata kaloreitaan, käydä vaa-alla päivittäin ja oikea kalorimäärä on löytynyt, kun paino alkaa tippumaan. Noin isoista kalorimääristä voi tiputtaa mielestäni ihan 100 kaloria kerralla aina muutamaksi päiväksi ja jos ei paino tipu, niin taas 100 kaloria pois. Jossain vaiheessa löytyy väkisinkin se oikea suhde, mitä voi syödä, jotta laihtuu.  
08 helmi 22 jäseneltä: Ansku6970
Eikös yleensä lasketa niin, että 500kcal alle sen ihannepainon ja pituuden määrittelemän kaloritarpeen kun syö, niin pitäisi laihtua, netissä olen laskenut itselleni BMI:n ja ehkä jotain muitakin olen löytänyt sieltä, mutta olen siis myös ollut terveyskeskuksen laihdutusryhmässä opettelemassa terveellistä laihduttamista tai ainakin terveellistä ruokavaliota, mutta kun olen vaihtelunhaluinen, olen kokeillut kaikkia eteeni tulleita diettejäkin, esim. VHH ja ketodieetit ja paleo jne. 
08 helmi 22 jäseneltä: Lumihilkka
Minä olen Riittuliini sinua vielä 3 cm pienempi ja ollut koko ikäni painavampi kuin muut ikäiseni, osittain sukujuuristakin johtuen, mutta myös siksi, kun mieheni teki niin hyvää ruokaa, että se maistuikin sitten ja töissä meillä oli ruokala, siellä söin kaikkia ruokia, eikä määriä laskettu, tuli myös herkuteltua leivonnaisilla,ne oli niitä samoja mitä lentokoneissa edelleen tarjoillaan, siellä Finnairin keittiössä olin töissä aikoinani. Saatiin syödä niitä jäljelle jääneitä, ylimääräisiä annoksia ja herkkuja. 
08 helmi 22 jäseneltä: Lumihilkka
Olen kyllä saanut laihdutettua semmosen 30 kg, josta nyt on pikkasen tullut jo takaisin tässä vanhemmiten. 
08 helmi 22 jäseneltä: Lumihilkka
Liikuntaa salilla ja uiden olen aina harrastanut, myös kävelylenkkejä, aika pitkiäkin, 14 km ja semmosta melkein päivittäin paitsi korona-aikoina, työmatkat kävellen edes takas ja muutenkin vielä lisäksi kävellyt joka paikkaan, niin teen nykyäänkin, mutta on ollut vähän vaikeuksia kun nyrjäytin kesäkuussa nilkan ja se ei ole vieläkään kunnolla parantunut, hoidossa olen terveyskeskuksessa, mutta ei sille mitään ole tehty, nyt on luvattu röntgen, mutta ei vielä ole tullut kutsua. 
08 helmi 22 jäseneltä: Lumihilkka

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Samariinilainen


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.