Päiväkirja - Väsynytäiti, 15 elo 22

Tänään oli jotenkin tosi hyvä päivä. Söin terveellisesti, ja töissä sain palan suklaata. Enkä kokenut sitä "pahana ruokana" tai "kiellettynä". Söin palan ja se siitä. Tällee kun aina osais hommat ottaa.. Liian usein luokittelen ruuat hyviksi ja pahoiksi, ja sitten on morkkis ja ajattelen, ett ku nyt kerran vetelin herkkuja ni antaa mennä loppupäiväkin penkin alle.

Näytä dieettikalenteri, 15 elokuuta 2022:
1471 kcal Rasva: 43,19g | Prot: 97,17g | Hh: 163,90g.   Aamiainen: Punaherukka, Valio Profeel Proteiinirahka Vanilja, Alku Ruis & Taateli Kaurapuuro, Kahvikerma (Kevyt), Kahvi. Lounas: Valio Raejuusto Maustamaton 2%, Snellman Kinkku Suikaleet, Kotimaista Uunijuurekset. Päivällinen: Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Kokkikartano Lihamakaronilaatikko, Banaanit. Välipalat/Muut: Oivariini Vähärasvaisempi, Vaasan 100% Kauraleipä, Kalkkunaleike, Valio Edam 17%. lisää...

18 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Hyvä asenne!!! Just noin se munkin mielestä menee, ei kielletä liikoja, mutta pysytään kohtuudessa 
15 elo 22 jäseneltä: heepoxx
Mua jotenkin on rauhoittanut se, etten oo asettanu mitään ajankohtaa, milloin mun pitäisi olla valmis. Olen lähtenyt tähän nyt asenteella, että pienikin tiputus on keholle hyväksi. Ja ehkä se työkaverin kuolema sai tuossa ajattelemaan, että pitää elää jokainen päivä niin, että jää hyvä mieli.  
15 elo 22 jäseneltä: Väsynytäiti

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Väsynytäiti


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.