Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Almondy

Salted Caramel Crush

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1933 kJ
23%
462 kcal
Rasvaa
30,00g
43%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
11,000g
55%
Hiilihydraatit
38,00g
15%
Sokereita
30,00g
33%
Proteiinia
7,60g
15%
Suola
0,75g
13%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 04 kesä 21 10.17 ap.
23%
GDA:sta*
(462 cal)
23% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (33%)
 
Rasvaa (60%)
 
Proteiinia (7%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
462
Rasva
30g
Hh
38g
Prot
7,6g
Kohteessa 100 g on 462 kaloria
Kalorien jakautuminen: 60% rasva, 34% hh, 7% prot.

Luokkaan Almondy ja Kakut liittyvät:

Choco Delish
Oreo-Kakku
Daim Strawberry Mousse Cake
Daim Mousse Cake
Ruby Passion
Lovely Lemon Curd Mousse
  Näytä lisää tuotteita: Almondy Kakut

Lisää Almondy tuotteita:

Daim-Kakku
  Näytä kaikki tuotemerkin Almondy tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kakut:

Suklaakakku (ilman Kuorrutusta)
Sokerikakku
Juustokakku
Suklaakakku (Suklaakuorrutuksella)
  Näytä lisää kohteen Kakut ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Riitan Herkku Äitienpäiväkakku
Fazer Aito Vaahtoutuva Kaurakinuskikastike
Valio Vaniljakreemi
Laitilan Leipä Tryffelikakku
Laitilan Leipä Mustikkaunelma
Dan Cake Rocky Road


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.