Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Antell

Vaniljakampa

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2008 kJ
24%
480 kcal
Rasvaa
13,40g
19%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
6,900g
35%
Hiilihydraatit
54,10g
21%
Sokereita
22,50g
25%
Kuitua
1,7g
Proteiinia
5,60g
11%
Suola
1,00g
17%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 07 syys 15 06.29 ap.
24%
GDA:sta*
(480 cal)
24% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (60%)
 
Rasvaa (34%)
 
Proteiinia (6%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
480
Rasva
13,4g
Hh
54,1g
Prot
5,6g
Kohteessa 100 g on 480 kaloria
Kalorien jakautuminen: 34% rasva, 60% hh, 6% prot.

Luokkaan Antell ja Leivonnaiset liittyvät:

Vadelmapulla
Polkamarenki
Laskiaispulla Suklaa-Vadelma
Hillomunkki
Omenahyve

Lisää Antell tuotteita:

Gruusialainen Kasvis-Kaalilaatikko
Mahtisämpylä Porkkana
Mahtisämpylä Porkkana
Vadelmakampa
Kaura-Pellavasämpylä
  Näytä kaikki tuotemerkin Antell tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leivonnaiset:

Juustoviineri
Viineri
Kaneliviineri
Hedelmäviineri
  Näytä lisää kohteen Leivonnaiset ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Tanniset Herrasväen Pikkuleipiä
Leivon Leipomo Kampaviineri
Lidl Pistaasikreemicroissant
Hesburger Double Chocolate Cookie
Kanniston Leipomo Cookiepuusti
Meriläisen Leipomo Voisilmäpalat


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.