Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Arla

Cappuccino Rahka

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
586 kJ
7%
140 kcal
Rasvaa
7,00g
10%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
4,500g
23%
Hiilihydraatit
12,00g
5%
Sokereita
11,00g
12%
Proteiinia
7,00g
14%
Suola
0,08g
1%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 syys 22 01.48 ip.
7%
GDA:sta*
(140 cal)
7% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (35%)
 
Rasvaa (45%)
 
Proteiinia (20%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
140
Rasva
7g
Hh
12g
Prot
7g
Kohteessa 100 g on 140 kaloria
Kalorien jakautuminen: 45% rasva, 35% hh, 20% prot.

Luokkaan Arla ja Jogurtti liittyvät:

Kalinka Päärynä-Vanilja
Kreikkalainen Jogurtti Mansikka-Vanilja
Luonto+ Metsämansikka Jugurtti
Protein Nordic Berries
Luonto+ Marjainen
Luonto+ Hedelmäinen
  Näytä lisää tuotteita: Arla Jogurtti

Lisää Arla tuotteita:

Protein Banana
Sitruunarahka
Bregott Normalsaltat
Apetina Original White Cheese in Brine Lactose Free
Keso Raejuusto Ananas-Passion
  Näytä kaikki tuotemerkin Arla tuotteet
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Benecol Vadelma & Persikka Jogurtti
Fazer Aito Metsämarja Kauragurtti
Fazer Aito Kauragurtti Banaani
Salakis Greek Creamy Yoghurt
Rainbow Karamellikermajogurtti
Valio Oddly Good Classic Baked Apple


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2023 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.