Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Arla

Ingmariini Valkosipuli-Karhunlaukka

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2540 kJ
30%
607 kcal
Rasvaa
65,00g
93%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
3,70g
1%
Sokereita
-
Proteiinia
1,50g
3%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 kesä 21 10.55 ap.
30%
GDA:sta*
(607 cal)
30% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (2%)
 
Rasvaa (97%)
 
Proteiinia (1%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
607
Rasva
65g
Hh
3,7g
Prot
1,5g
Kohteessa 100 g on 607 kaloria
Kalorien jakautuminen: 97% rasva, 2% hh, 1% prot.

Luokkaan Arla ja Levitteet liittyvät:

Ingmariini Paahdettu
Maustamaton Luomu Tuorejuusto
Ingmariini Laktoositon
Mustapippuri Tuorejuusto
Rucola & Pesto Tuorejuusto

Lisää Arla tuotteita:

Kalinka Kahvi
Proteiinirahka
Juustoraaste
Valkosipuli Ruokakerma
Protein Coffee
  Näytä kaikki tuotemerkin Arla tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Levitteet:

Sulatejuusto
Majoneesi
Margariini
Voi
  Näytä lisää kohteen Levitteet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Auran Cheddar Juustokastike
Oivariini Pehmeät Öljyt Oliivi
Foodin Herkkuisa Sokeriton
Herkkutilan Valkosipulilevite
Vemondo Pesto Rosso
Foodin Herkkuisa Sokeroimaton Vegaaninen Valkosuklaalevite


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.