Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Atria

Broilerin Koipi Currymaustettu

Tämä listaus on arkistoitu, koska tuote tai ruoka on vanhentunut tai sitä ei ole enää saatavilla. Löydät ajan tasalla olevan vaihtoehdon katsomalla samankaltaisia ruokia alla olevista linkeistä.
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
573 kJ
7%
137 kcal
Rasvaa
7,30g
10%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,400g
12%
Hiilihydraatit
0,50g
0%
Sokereita
0,10g
0%
Kuitua
0,1g
Proteiinia
17,00g
34%
Suola
3,00g
50%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 10 helmi 16 11.13 ap.
7%
GDA:sta*
(137 cal)
7% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (2%)
 
Rasvaa (48%)
 
Proteiinia (50%)

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
137
Rasva
7,3g
Hh
0,5g
Prot
17g
Kohteessa 100 g on 137 kaloria
Kalorien jakautuminen: 48% rasva, 1% hh, 50% prot.

Lisää Atria tuotteita:

Possun Lehtipihvi
Kanafileetä Paprikavoilla ja Paahdetut Kasvikset
Pääsiäiskana
Murea Kanafilee Leppäsavu
Tomaattinen Kalapasta
  Näytä lisää

Erityyppisiä ruokia luokassa Broilerinkoivet:

Kanankoipi (Nahkaa ei Syöty)
Kanankoivet ja -Nahka
Kanankoipi
Paahdettu tai Uunipaistettu Kanankoipi
  Näytä lisää kohteen Broilerinkoivet ravintotietoja
Ruoan haku

Viimeksi syödyt ruoat:

Atria Kanan Siipi Naturel
Atria Uunivalmiit Kanan Sisäfilee-Pekonirullat Bataattipedillä
Grillimaisteri Broilerin Grillivarras Hunaja Bbq
Pirkka Kanan Siipi
Fazer Amica Broileria Harissakastikkeessa
Kariniemen Paistetut Siivet


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.