Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Barilla

Pesto Alla Genovese

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2017 kJ
24%
482 kcal
Rasvaa
46,00g
66%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
5,300g
27%
Hiilihydraatit
9,80g
4%
Sokereita
5,50g
6%
Kuitua
5,0g
Proteiinia
4,70g
9%
Suola
0,01g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 22 elo 19 01.24 ip.
24%
GDA:sta*
(482 cal)
24% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (8%)
 
Rasvaa (88%)
 
Proteiinia (4%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
482
Rasva
46g
Hh
9,8g
Prot
4,7g
Kohteessa 100 g on 482 kaloria
Kalorien jakautuminen: 88% rasva, 8% hh, 4% prot.

Luokkaan Barilla ja Pasta liittyvät:

Piccolini Mini Penne Rigate
Trofie
Bavette
Fusilli
Punainen Linssipasta
Capellini
  Näytä lisää tuotteita: Barilla Pasta

Lisää Barilla tuotteita:

Bolognese
Pesto Con Peperoncino
Gluteeniton Lasagne
  Näytä kaikki tuotemerkin Barilla tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pasta:

Pastaa Lihakastikkeella
Makaroni
Pastaa Tomaattikastikkeella (ei Lihaa)
Spagetti
Täysjyvävehnäspagetti
Lasagne Lihalla
  Näytä lisää kohteen Pasta ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Fusilli Täysjyvä
Palmia Kirjolohi-Pennevuoka
Coop Tagliatelle
Barilla Tortiglioni
Coop Fusilli
Yhteishyvä Dandan-Nuudelit


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.