Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Basic Nutrition

100% Whey Isolate

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1632 kJ
20%
390 kcal
Rasvaa
3,00g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,500g
13%
Hiilihydraatit
4,50g
2%
Sokereita
3,00g
3%
Kuitua
1,0g
Proteiinia
85,00g
170%
Suola
0,08g
1%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 08 helmi 24 11.44 ip.
20%
GDA:sta*
(390 cal)
20% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (5%)
 
Rasvaa (7%)
 
Proteiinia (88%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
390
Rasva
3g
Hh
4,5g
Prot
85g
Kohteessa 100 g on 390 kaloria
Kalorien jakautuminen: 7% rasva, 5% hh, 88% prot.

Luokkaan Basic Nutrition ja Proteiinijauhe liittyvät:

Casein Milk Protein Isolate
Whey Protein

Lisää Basic Nutrition tuotteita:

Osmo Carb
  Näytä kaikki tuotemerkin Basic Nutrition tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Proteiinijauhe:

Proteiini-Ateriankorvikejauhe
Soijaproteiini (Eristetty)
Proteiini-Lisäravinne
Proteiinijauhe
  Näytä lisää kohteen Proteiinijauhe ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Star Nutrition Whey-80 Chocolate Hazelnut
Leader Clear Iso Hydro Whey Citrus
Ptvlabs Stupid Pump
BODY SCIENCE Protein Delight Vanilla Milkshake
BODY SCIENCE Chocolate Peanut Delight Bar
Lohilo Protein Powder Dämn Good


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.