Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Bon Vegan

Kasvisgrillimakkara

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
699 kJ
8%
167 kcal
Rasvaa
7,77g
11%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,980g
5%
Hiilihydraatit
7,35g
3%
Sokereita
1,38g
2%
Proteiinia
17,34g
35%
Suola
4,15g
69%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 15 huhti 16 04.19 ap.
8%
GDA:sta*
(167 cal)
8% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (18%)
 
Rasvaa (41%)
 
Proteiinia (41%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
167
Rasva
7,77g
Hh
7,35g
Prot
17,34g
Kohteessa 100 g on 167 kaloria
Kalorien jakautuminen: 41% rasva, 17% hh, 41% prot.

Luokkaan Bon Vegan ja Makkarat liittyvät:

Vegan Frankfurters
Mini Kasvisnakit
Soijasuikaleet
Vegan Salami Slices

Lisää Bon Vegan tuotteita:

Vegan BBQ Sausages
Lightly Smoked Tofu Frankfurters
Vegan Slices with Green Pepper
Tofu Valkosipulilla
Soijajauhepihvi
  Näytä kaikki tuotemerkin Bon Vegan tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Broilerimakkara
Tuore Sianlihamakkara
Naudanlihamakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pouttu Grillimakkara Chimichurri
Snellman Chorizo Salami
Alpen Fest Currywurst
Fazer Amica Texmex-Uunimakkaraa
Juvenes Makkarastroganoff
Dulano Savustettu Nakki


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.