Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Bona

Päärynää ja Omenaa

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
226 kJ
3%
54 kcal
Rasvaa
0,20g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,000g
0%
Hiilihydraatit
12,00g
5%
Sokereita
6,00g
7%
Proteiinia
0,30g
1%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 09 loka 15 01.34 ap.
3%
GDA:sta*
(54 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (94%)
 
Rasvaa (4%)
 
Proteiinia (2%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
54
Rasva
0,2g
Hh
12g
Prot
0,3g
Kohteessa 100 g on 54 kaloria
Kalorien jakautuminen: 4% rasva, 94% hh, 2% prot.

Luokkaan Bona ja Välipalat liittyvät:

Marjaisat Palat
Spaghetti Bolognese
Päärynää ja Mangoa
Vadelmaa, Mustikkaa ja Omenaa
Kurpitsaa, Banaania ja Porkkanaa
Persikkaa ja Päärynää
  Näytä lisää tuotteita: Bona Välipalat

Lisää Bona tuotteita:

Hedelmiä
  Näytä kaikki tuotemerkin Bona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Välipalat:

Pretzelit
Perunalastut
Voileipäkeksit
Popcorn
  Näytä lisää kohteen Välipalat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Valio Oddlygood Dreamy Pina Colada
Mcvities Digestives Dark Chocolate
Fazer Alku Pehmeä Granolapala Mustikka
Ehrmann High Protein Banana & Choc Topping
Danone Yopro Proteiinijuoma Mustikka
Kokkikartano Kaurapuuro


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.