Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Chef Lunden

Jauheliha-Jalapeno Pizza

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
820 kJ
10%
196 kcal
Rasvaa
6,50g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
3,100g
16%
Hiilihydraatit
25,00g
10%
Sokereita
1,40g
2%
Kuitua
1,8g
Proteiinia
9,10g
18%
Suola
1,10g
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 22 joulu 20 10.28 ip.
10%
GDA:sta*
(196 cal)
10% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (51%)
 
Rasvaa (30%)
 
Proteiinia (19%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
196
Rasva
6,5g
Hh
25g
Prot
9,1g
Kohteessa 100 g on 196 kaloria
Kalorien jakautuminen: 30% rasva, 51% hh, 19% prot.

Lisää Chef Lunden tuotteita:

Tumma Lämminsavulohi Patonki
BBQ-Delikaura Wrap
Kana-Nuudelibowl
Chili-Delikaura Kolmioleipä
BBQ-Delikaura-Patonki
  Näytä kaikki tuotemerkin Chef Lunden tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pizza:

Pizza Liha- ja Kasvistäytteellä
Pizza Lihatäytteellä
Juustopizza Kasviksilla
Juustopizza
Pizza Frutti di Mare
  Näytä lisää kohteen Pizza ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Riitan Herkku Kasvis Senttipizza
Pirkka Kebab Kiviuunipizza
Dr. Oetker Ristorante Pizza Margherita Pomodori
Trattoria Alfredo Deliziosa Mozzarella & Pepperoni
Vemondo Gluten Free Pizza Salami
Fazer Pizzapuustit


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.