Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Chef Lunden

Jauheliha-Jalapeno Pizza

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
820 kJ
10%
196 kcal
Rasvaa
6,50g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
3,100g
16%
Hiilihydraatit
25,00g
10%
Sokereita
1,40g
2%
Kuitua
1,8g
Proteiinia
9,10g
18%
Suola
1,10g
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 22 joulu 20 10.28 ip.
10%
GDA:sta*
(196 cal)
10% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (51%)
 
Rasvaa (30%)
 
Proteiinia (19%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
196
Rasva
6,5g
Hh
25g
Prot
9,1g
Kohteessa 100 g on 196 kaloria
Kalorien jakautuminen: 30% rasva, 51% hh, 19% prot.

Lisää Chef Lunden tuotteita:

Kreikkalainen Sandwich
Savulohiruisleipä
Vuohenjuusto-Pestociabatta
Vegan Skagen Kolmioleipä
Paahtopaistipatonki
  Näytä kaikki tuotemerkin Chef Lunden tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pizza:

Juustopizza Kasviksilla
Pizza Liha- ja Kasvistäytteellä
Pizza Lihatäytteellä
Juustopizza
Pizza Frutti di Mare
  Näytä lisää kohteen Pizza ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pizza Backen Salami-Nduja
Apetit Superior Triple Cheese
Kivikylän Kotipalvaamo Välipalatasku Palvikinkku Ja Koskenlaskija
HK Pizza Pekoni-Pepperoni
Moilas Snackpizza Margherita
Pirkka Pinsa Rocket Kiviuunipizza


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.