Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Cloetta

Hyvää Makumaasta Salmiakkinen

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1259 kJ
15%
301 kcal
Rasvaa
0,20g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
69,00g
27%
Sokereita
34,00g
38%
Kuitua
13,0g
Proteiinia
1,20g
2%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 27 syys 19 10.42 ap.
15%
GDA:sta*
(301 cal)
15% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (97%)
 
Rasvaa (1%)
 
Proteiinia (2%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
301
Rasva
0,2g
Hh
69g
Prot
1,2g
Kohteessa 100 g on 301 kaloria
Kalorien jakautuminen: 1% rasva, 98% hh, 2% prot.

Luokkaan Cloetta ja Karkit liittyvät:

Talvi Suklaakonvehti
Sport Lunch
Sis. Ruuti
Lakrisal
Minttu Suklaa Toffee
Cola Cola
  Näytä lisää tuotteita: Cloetta Karkit

Lisää Cloetta tuotteita:

Talvi Mustikka
Wearenuts Natural Mix
  Näytä kaikki tuotemerkin Cloetta tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Karkit:

Suklaamakeiset (Makeat)
Karkkirakeet
Maitosuklaa
Kovat Makeiset
  Näytä lisää kohteen Karkit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Sweet Corner Backyard Crazy Toads
Aito Kirpeä Pääkallo
Kalev Pilveke
Karl Fazer Sitruunajogurtti ja Marenki Maitosuklaa
Fazer Tyrkisk Peber Choco
Lakumesta Oy Maitosuklaa Lakritsi


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.