Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Creme Bonjour

Cuisine Pippurisekoitus

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
586 kJ
7%
140 kcal
Rasvaa
13,00g
19%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
9,000g
45%
Hiilihydraatit
2,00g
1%
Sokereita
2,00g
2%
Proteiinia
3,00g
6%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 16 helmi 16 12.05 ip.
7%
GDA:sta*
(140 cal)
7% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (6%)
 
Rasvaa (85%)
 
Proteiinia (9%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
140
Rasva
13g
Hh
2g
Prot
3g
Kohteessa 100 g on 140 kaloria
Kalorien jakautuminen: 85% rasva, 6% hh, 9% prot.

Luokkaan Creme Bonjour ja Tuorejuusto liittyvät:

Yrttitarha Tuorejuusto
Paahdettu Sipuli Tuorejuusto
Bleu
Valkosipuli Tuorejuusto 15%
Pekoni & Sipuli
Valkosipulituorejuusto
  Näytä lisää tuotteita: Creme Bonjour Tuorejuusto

Lisää Creme Bonjour tuotteita:

Katkarapu
  Näytä kaikki tuotemerkin Creme Bonjour tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Tuorejuusto:

Tuorejuusto (Vähärasvainen)
Tuorejuusto
Tuorejuusto (Kevyt)
Tuorejuustolevite
  Näytä lisää kohteen Tuorejuusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Sheese Original Spread
Castello Mustapippurituorejuusto
Milbona Yrtti Sulatejuusto
Sheese Garlic & Herb Spread
Viola Meksiko Tuorejuusto
Baltais Tuorejuusto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.