Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1996 kJ
24%
477 kcal
Rasvaa
42,00g
60%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
14,000g
70%
Hiilihydraatit
2,70g
1%
Sokereita
0,50g
1%
Proteiinia
22,00g
44%
Suola
3,80g
63%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 25 tammi 21 02.19 ap.
24%
GDA:sta*
(477 cal)
24% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (79%)
 
Proteiinia (18%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
477
Rasva
42g
Hh
2,7g
Prot
22g
Kohteessa 100 g on 477 kaloria
Kalorien jakautuminen: 79% rasva, 2% hh, 18% prot.

Luokkaan Dulano ja Makkarat liittyvät:

Bratwurst Mini
Savustettu Nakki
Balkanmakkara
Chorizo Extra Dulce
Mini Salami
Salami Pur Porc
  Näytä lisää tuotteita: Dulano Makkarat

Lisää Dulano tuotteita:

Paistettu Kalkkunanrinta Siivuina
Kalkkuna-Broilerisalami
Saunapalvi
Dry-Cured Ham Slices
Salami Napoli Dolce
  Näytä kaikki tuotemerkin Dulano tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Broilerimakkara
Tuore Sianlihamakkara
Naudanlihamakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Ridderheims Whisky Pinne
HK Maakarit Texasin Joe
Kivikylän Kotipalvaamo Lauantaimakkara
Fazer Amica Texmex-Uunimakkaraa
Rakvere Doktori Vorst
Snellman Herkkusienileikkelemakkara


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.