Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Emil Halme

Briossisämpylä

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1481 kJ
18%
354 kcal
Rasvaa
11,50g
16%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
5,400g
27%
Hiilihydraatit
50,20g
19%
Sokereita
3,50g
4%
Kuitua
3,3g
Proteiinia
12,30g
25%
Suola
0,70g
12%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 21 maalis 21 07.17 ap.
18%
GDA:sta*
(354 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (57%)
 
Rasvaa (29%)
 
Proteiinia (14%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
354
Rasva
11,5g
Hh
50,2g
Prot
12,3g
Kohteessa 100 g on 354 kaloria
Kalorien jakautuminen: 29% rasva, 57% hh, 14% prot.

Luokkaan Emil Halme ja Leipä liittyvät:

Sambasämpylä
Kaurasämpylä
Runebergintorttu
Valkosipuli Ciabatta
Rouhesämpylä Sekaleipä
Ruislimppu
  Näytä lisää tuotteita: Emil Halme Leipä

Lisää Emil Halme tuotteita:

Lihapiirakka
Herkkuviineri
  Näytä kaikki tuotemerkin Emil Halme tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Taikinajuurileipä
Sämpylä
Vaalea Leipä
Ruisleipä
Täysjyvävehnäleipä
Monijyväleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Oululainen Paahdettu Paprika Hapankorppu
Fazer Paahto Maalaismonivilja
Fazer Jyväisä Ruisherkku
Coop Tonnikalakolmioleipä
Siiskonen Hevosenkenkä
Pirkka Viipaloitu Perunalimppu


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.