Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Eridanous

Halloumi with Basil

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1264 kJ
15%
302 kcal
Rasvaa
24,00g
34%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
16,000g
80%
Hiilihydraatit
1,40g
1%
Sokereita
1,40g
2%
Proteiinia
20,00g
40%
Suola
2,50g
42%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 05 maalis 24 03.53 ap.
15%
GDA:sta*
(302 cal)
15% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (72%)
 
Proteiinia (27%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
302
Rasva
24g
Hh
1,4g
Prot
20g
Kohteessa 100 g on 302 kaloria
Kalorien jakautuminen: 72% rasva, 2% hh, 27% prot.

Luokkaan Eridanous ja Juusto liittyvät:

Halloumi Sticks
Halloumi With Chilli
Cheese Cubes In Vegetable Oil With Herbs And Spices
Halloumi Burger Slices
Halloumi

Lisää Eridanous tuotteita:

Tzatziki Valkosipuli
Bifteki
Tahini With Honey
Mini Peanut Bars
Yoghurt Flavoured Ice Cream with Fig Sauce
  Näytä kaikki tuotemerkin Eridanous tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Deluxe Roquefort
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Maustamaton
Pirkka Kevyt Edamjuustoviipale
Arla Juustoraaste
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Cheddar
Porlammin Puolitetut Edam Viipaleet


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.