Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Fazer Leipomo

Kilopitko Rusinoilla

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1473 kJ
18%
352 kcal
Rasvaa
12,00g
17%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
6,100g
31%
Hiilihydraatit
52,00g
20%
Sokereita
17,00g
19%
Kuitua
3,8g
Proteiinia
7,00g
14%
Suola
0,50g
8%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 syys 21 08.09 ap.
18%
GDA:sta*
(352 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (61%)
 
Rasvaa (31%)
 
Proteiinia (8%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
352
Rasva
12g
Hh
52g
Prot
7g
Kohteessa 100 g on 352 kaloria
Kalorien jakautuminen: 31% rasva, 60% hh, 8% prot.

Luokkaan Fazer Leipomo ja Pullat liittyvät:

Vanhan Ajan Vaniljapulla
Luumu-Unelma
Vanilja-Herkkuviuhka

Lisää Fazer Leipomo tuotteita:

Ruisvuoka Leivinhiivaton
Hasselpähkinä-Viikunaleipä
Punajuuririeska
Maakuntarieska
Focaccia
  Näytä kaikki tuotemerkin Fazer Leipomo tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pullat:

Kanelipulla
Hampurilaisen tai Hotdogin Sämpylät
Kuorrutettu Kanelipulla
  Näytä lisää kohteen Pullat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Leipäaitta Pullaviipaleet
Oululainen Pullava Muhkea Vadelma-Juustokakku
Sarpi Sitruunapulla
Leivon Leipomo Herkkutäytepulla
Fazer Muumi Puustit
Fazer Artesaanipitko


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.