Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Fazer

Berry Pearls Karpalo

Tämä listaus on arkistoitu, koska tuote tai ruoka on vanhentunut tai sitä ei ole enää saatavilla. Löydät ajan tasalla olevan vaihtoehdon katsomalla samankaltaisia ruokia alla olevista linkeistä.
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2226 kJ
27%
532 kcal
Rasvaa
32,00g
46%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
20,000g
100%
Hiilihydraatit
44,00g
17%
Sokereita
43,00g
48%
Proteiinia
8,40g
17%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 11 joulu 16 09.22 ap.
27%
GDA:sta*
(532 cal)
27% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (35%)
 
Rasvaa (58%)
 
Proteiinia (7%)

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
532
Rasva
32g
Hh
44g
Prot
8,4g
Kohteessa 100 g on 532 kaloria
Kalorien jakautuminen: 58% rasva, 35% hh, 7% prot.

Lisää Fazer tuotteita:

Alku Pehmeä Granolapala Mustikka
Doris Mango
Lontoonrae Suklaalevy
Domino Fun Avec
Remix Sour
  Näytä lisää

Erityyppisiä ruokia luokassa Suklaa:

Valkosuklaa
Maitosuklaa
Suklaa (Makea tai Tumma)
Suklaamakeiset (Keskimakeat)
Suklaalastut
  Näytä lisää kohteen Suklaa ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Karkit:

Suklaamakeiset (Makeat)
Karkkirakeet
Kovat Makeiset
  Näytä lisää kohteen Karkit ravintotietoja
Ruoan haku

Viimeksi syödyt ruoat:

Marabou Bubbly
Cloetta Tupla Double Layer White Nougat
Fazer Lontoonrae Suklaalevy
Halva Halva Roulet
Vemondo Vegan Oat Cookies Chocolate Chip & Orange
Karl Fazer Pear Flavoured Yoghurt in Milk Chocolate


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.