Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Feelia

Broilerikeitto

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
176 kJ
2%
42 kcal
Rasvaa
0,90g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,300g
2%
Hiilihydraatit
5,40g
2%
Sokereita
0,80g
1%
Kuitua
0,7g
Proteiinia
2,70g
5%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 17 touko 20 04.30 ap.
2%
GDA:sta*
(42 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (53%)
 
Rasvaa (20%)
 
Proteiinia (27%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
42
Rasva
0,9g
Hh
5,4g
Prot
2,7g
Kohteessa 100 g on 42 kaloria
Kalorien jakautuminen: 20% rasva, 53% hh, 27% prot.

Luokkaan Feelia ja Keitot liittyvät:

Borssikeitto
Hernekeitto
Metsäsienikeitto
Harirakeitto
Bataattikeitto
Purjo-Perunasosekeitto
  Näytä lisää tuotteita: Feelia Keitot

Lisää Feelia tuotteita:

Kana-Chorizopaella
Kasvisbulgur
Korealainen BBQ-Possu
Kauranjyvä
Maalaislohkoperuna
  Näytä kaikki tuotemerkin Feelia tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Keitot:

Misokeitto
Kana-Nuudelikeitto
Tomaattikeitto
Vihanneskeitto (Purkki, Kondensoitu)
Kanakeitto
  Näytä lisää kohteen Keitot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kartanon Pinaattikeitto
Juvenes Hernekeitto
Valio Uuniomenakeitto
Kartanon Kylmäsavukirjolohikeitto
Heinz Potato & Leek Soup
Kartanon Kasvissosekeitto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.