Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Felicia Bio

Fusilli

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1502 kJ
18%
359 kcal
Rasvaa
6,10g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,000g
5%
Hiilihydraatit
52,00g
20%
Sokereita
2,90g
3%
Kuitua
8,5g
Proteiinia
20,00g
40%
Suola
0,02g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 06 tammi 21 09.51 ap.
18%
GDA:sta*
(359 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (61%)
 
Rasvaa (16%)
 
Proteiinia (23%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
359
Rasva
6,1g
Hh
52g
Prot
20g
Kohteessa 100 g on 359 kaloria
Kalorien jakautuminen: 16% rasva, 61% hh, 23% prot.

Luokkaan Felicia Bio ja Pasta liittyvät:

Organic Buckwheat Pasta
Linssipasta
Maissipasta
Tattaripasta
Luomu Tattaripasta
Luomupasta Täysjyväriisistä
  Näytä lisää tuotteita: Felicia Bio Pasta

Lisää Felicia Bio tuotteita:

Maissispagetti
  Näytä kaikki tuotemerkin Felicia Bio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pasta:

Lasagne Lihalla
Pastaa Tomaattikastikkeella (ei Lihaa)
Spagetti
Täysjyvävehnäspagetti
Pastaa Lihakastikkeella
Makaroni
  Näytä lisää kohteen Pasta ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Knorr Pinaattipasta
Atria Tomaattinen Kalapasta
Juvenes Tonnikalapastapaistos
Coop Lasagnelevy
Coop Tagliatelle
Coop Fusilli


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.