Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Fin Carre

Milk Chocolate

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2209 kJ
26%
528 kcal
Rasvaa
29,70g
42%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
17,700g
89%
Hiilihydraatit
57,20g
22%
Sokereita
56,10g
62%
Proteiinia
6,80g
14%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 16 marras 20 12.49 ip.
26%
GDA:sta*
(528 cal)
26% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (44%)
 
Rasvaa (51%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
528
Rasva
29,7g
Hh
57,2g
Prot
6,8g
Kohteessa 100 g on 528 kaloria
Kalorien jakautuminen: 51% rasva, 44% hh, 5% prot.

Luokkaan Fin Carre ja Suklaa liittyvät:

Baking Chocolate
Dark Chocolate Pecan & Coconut
Whole Nut Milk Chocolate
Dark Chocolate 70% Cocoa
Milk Chocolate with Roasted, Salted & Honey Coated Almonds
Milk Chocolate with Salty Liquorice
  Näytä lisää tuotteita: Fin Carre Suklaa

Erityyppisiä ruokia luokassa Suklaa:

Maitosuklaa
Suklaamakeiset (Keskimakeat)
Suklaalastut
Valkosuklaa
Suklaa (Makea tai Tumma)
  Näytä lisää kohteen Suklaa ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Brunberg Appelsiini Suukko
Dumle Bunnies
JYMY Banaani-Suklaa Kermajäätelö
Ritter Sport Salted Caramel
Tony's Chocolonely Milk Chocolate Hazelnut
Marabou Bubbly


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.