Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Freshona

Green Olives

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
494 kJ
6%
118 kcal
Rasvaa
10,80g
15%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,100g
11%
Hiilihydraatit
2,60g
1%
Sokereita
0,40g
0%
Proteiinia
1,40g
3%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 29 maalis 20 02.06 ip.
6%
GDA:sta*
(118 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (9%)
 
Rasvaa (86%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
118
Rasva
10,8g
Hh
2,6g
Prot
1,4g
Kohteessa 100 g on 118 kaloria
Kalorien jakautuminen: 86% rasva, 9% hh, 5% prot.

Luokkaan Freshona ja Oliivit liittyvät:

Kalamata Oliivi
Kalamon Olives Sliced

Lisää Freshona tuotteita:

Linssi
Hillosipuli
Chopped Onions
Pickled Silverskin Onions
Soijapapu
  Näytä kaikki tuotemerkin Freshona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Oliivit:

Oliivit (Vihreä)
Oliivit
Oliivit (Musta)
Oliivit (Vihreä, Täytetty)
Vihreät Oliivit (Liemessä, Säilötty)
  Näytä lisää kohteen Oliivit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Rainbow Hojiblanca Tummat Oliivit
Gaea Pitted Kalamata Olives
Eldorado Paprikatäytteiset Vihreät Oliivit
Sol&Mar Green Olives with Garlic
Figaro Vihreitä Kivettömiä Oliiveja
Fragata Espanjalaisia Oliiveja Anjovistäytteellä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2022 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.