Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
209 kJ
3%
50 kcal
Rasvaa
0,10g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
10,00g
4%
Sokereita
7,70g
9%
Proteiinia
0,80g
2%
Suola
0,82g
14%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 04 loka 22 10.40 ap.
2%
GDA:sta*
(50 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (91%)
 
Rasvaa (2%)
 
Proteiinia (7%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
50
Rasva
0,1g
Hh
10g
Prot
0,8g
Kohteessa 100 g on 50 kaloria
Kalorien jakautuminen: 2% rasva, 91% hh, 7% prot.

Luokkaan Freshona ja Sipulit liittyvät:

Chopped Onions
Seasoned Mixed Vegetables Mexican Style
Hillosipuli
Sipulikuutio
Oven Vegetables

Lisää Freshona tuotteita:

Amerikkalainen Voileipäkurkku
Linssi
Soijapapu
Ananasviipaleet Mehussa
Luomu Linssejä Vedessä
  Näytä kaikki tuotemerkin Freshona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Sipulit:

Sipulit
Kevätsipulit (Nuoret, Vihreät Osat)
Kevätsipulit
Sipulit (Vihreät, Uudet)
Punasipuli
  Näytä lisää kohteen Sipulit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kania Asparagus Soup
Kotimaista Sipulikuutiot
Pirkka Purjosipuli
Freshona Oven Vegetables
Freshona Seasoned Mixed Vegetables Mexican Style
Fazer Amica Kasviksia Chilikastikkeessa


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2023 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.