Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Galette

Bagel

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1259 kJ
15%
301 kcal
Rasvaa
5,80g
8%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
49,30g
19%
Sokereita
5,70g
6%
Proteiinia
12,00g
24%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 16 marras 18 12.24 ap.
15%
GDA:sta*
(301 cal)
15% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (66%)
 
Rasvaa (18%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
301
Rasva
5,8g
Hh
49,3g
Prot
12g
Kohteessa 100 g on 301 kaloria
Kalorien jakautuminen: 18% rasva, 66% hh, 16% prot.

Luokkaan Galette ja Leipä liittyvät:

Jyväsydänsämpylä
Satamasämpylä
Juustosämpylä
Saaristosämpylä
Talonsämpylä
Valkosipulipatonki
  Näytä lisää tuotteita: Galette Leipä

Lisää Galette tuotteita:

Runebergintorttu
Daimkakku
Laskiaispulla Vadelmahillo
Posso
Lihalevy
  Näytä kaikki tuotemerkin Galette tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Monijyväleipä
Taikinajuurileipä
Sämpylä
Vaalea Leipä
Ruisleipä
Täysjyvävehnäleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Satumaista Maajussin Ruisleipä
Coop Tonnikalakolmioleipä
Primula Ruisreikäleipä
Fazer Paahto Maalaismonivilja
Lidl Kaurainen Pellavaleipä
Siiskonen Hevosenkenkä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.