Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Goodio

50% Chai Raw Chocolate

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1974 kJ
24%
472 kcal
Rasvaa
31,80g
45%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
19,800g
99%
Hiilihydraatit
52,90g
20%
Sokereita
28,10g
31%
Proteiinia
6,40g
13%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 08 maalis 16 09.54 ap.
24%
GDA:sta*
(472 cal)
24% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (40%)
 
Rasvaa (55%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
472
Rasva
31,8g
Hh
52,9g
Prot
6,4g
Kohteessa 100 g on 472 kaloria
Kalorien jakautuminen: 55% rasva, 40% hh, 5% prot.

Luokkaan Goodio ja Suklaa liittyvät:

Coconut
Kaurakaakaorouhe
Chocolate Coated Oat Bites
Goodio Chili
Kaurasnack Mansikka
Wild Blueberry Chocolate
  Näytä lisää tuotteita: Goodio Suklaa

Lisää Goodio tuotteita:

Winter Glow
  Näytä kaikki tuotemerkin Goodio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Suklaa:

Valkosuklaa
Suklaalastut
Maitosuklaa
Suklaa (Makea tai Tumma)
Suklaamakeiset (Keskimakeat)
  Näytä lisää kohteen Suklaa ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Lidl Dark Chocolate with Almond and Sea Salt
Nick's Hazelnut Crunch Milk Chocolate
Parrots Suklaakookos
Goodio Kaurakaakaorouhe
Fazer Lontoonrae Suklaalevy
Marabou Bubbly


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.