Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Goodio

Goodio Chili

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2033 kJ
24%
486 kcal
Rasvaa
35,60g
51%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
21,400g
107%
Hiilihydraatit
52,40g
20%
Sokereita
32,00g
36%
Proteiinia
6,90g
14%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 04 syys 17 02.01 ip.
24%
GDA:sta*
(486 cal)
24% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (38%)
 
Rasvaa (57%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
486
Rasva
35,6g
Hh
52,4g
Prot
6,9g
Kohteessa 100 g on 486 kaloria
Kalorien jakautuminen: 57% rasva, 38% hh, 5% prot.

Luokkaan Goodio ja Suklaa liittyvät:

Kaurasnack Mansikka
Chocoat Original Blond Chocolate
Coconut
Kaurasuklaanapit
Chocolate Coated Oat Bites
Ginger Bread
  Näytä lisää tuotteita: Goodio Suklaa

Lisää Goodio tuotteita:

Winter Glow
  Näytä kaikki tuotemerkin Goodio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Suklaa:

Suklaamakeiset (Keskimakeat)
Suklaalastut
Valkosuklaa
Maitosuklaa
Suklaa (Makea tai Tumma)
  Näytä lisää kohteen Suklaa ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Brunberg Appelsiini Suukko
Halva Halva Roulet
Marabou Mansikka
Elovena Proteiinipirtelö Minttusuklaa
Nick's Hazelnut Crunch Milk Chocolate
Fazer Lontoonrae Suklaalevy


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.