Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Herkkutilan Parhaat

Emmental Viipaleet

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1540 kJ
18%
368 kcal
Rasvaa
28,50g
41%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
19,800g
99%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
26,70g
53%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 11 marras 18 08.33 ap.
18%
GDA:sta*
(368 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (71%)
 
Proteiinia (29%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
368
Rasva
28,5g
Hh
0g
Prot
26,7g
Kohteessa 100 g on 368 kaloria
Kalorien jakautuminen: 71% rasva, 0% hh, 29% prot.

Luokkaan Herkkutilan Parhaat ja Juusto liittyvät:

Kermajuusto
Savu Gouda
Luomu Kermajuusto
Viipaloitu Luomu Gouda
Sulatejuusto
Sinihomejuusto
  Näytä lisää tuotteita: Herkkutilan Parhaat Juusto

Lisää Herkkutilan Parhaat tuotteita:

Sinihomejuustolevite
  Näytä kaikki tuotemerkin Herkkutilan Parhaat tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Patros Salaattijuusto
Deluxe Roquefort
Hesburger Mac’n.Cheese Kolmiot
Pirkka Kevyt Edamjuustoviipale
Milbona Edam In Slices
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Savuporo


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.