Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Joen Leipurit Oy

Rukiinen Jyväkiekko

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
912 kJ
11%
218 kcal
Rasvaa
3,50g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
33,50g
13%
Sokereita
2,40g
3%
Kuitua
10,2g
Proteiinia
7,80g
16%
Suola
1,20g
20%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 17 marras 20 12.38 ip.
11%
GDA:sta*
(218 cal)
11% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (68%)
 
Rasvaa (16%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
218
Rasva
3,5g
Hh
33,5g
Prot
7,8g
Kohteessa 100 g on 218 kaloria
Kalorien jakautuminen: 16% rasva, 68% hh, 16% prot.

Luokkaan Joen Leipurit Oy ja Ruisleipä liittyvät:

Ruisnappula

Lisää Joen Leipurit Oy tuotteita:

Pikkuvalkosipulipatonki
Pikkupatonki
Kaura-Mallaspalat
Maalaispoika
Pikkupatonki Valkosipuli
  Näytä kaikki tuotemerkin Joen Leipurit Oy tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Ruisleipä:

Ruis- ja Hapanlimppu
Ruisleipä
Paahdettu Ruisleipä
Ruisleipä (Vähennetyt Kalorit)
  Näytä lisää kohteen Ruisleipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Aprikoosi-Pähkinäleipä
Porokylän Korpikulkijan Ruispalat
Sinuhe Korhonen
Linkosuo Chili & Cheese Snack
Vaasan Ohut Siemenherkku
Kotimaista Ruissipsi Sour Cream & Onion


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.