Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Juustoportti

Vapaan Lehmän Maustamaton Rahka

Tämä listaus on arkistoitu, koska tuote tai ruoka on vanhentunut tai sitä ei ole enää saatavilla. Löydät ajan tasalla olevan vaihtoehdon katsomalla samankaltaisia ruokia alla olevista linkeistä.
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
251 kJ
3%
60 kcal
Rasvaa
0,00g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,000g
0%
Hiilihydraatit
4,90g
2%
Sokereita
4,90g
5%
Proteiinia
10,00g
20%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 30 maalis 16 12.53 ip.
3%
GDA:sta*
(60 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (33%)
 
Rasvaa (0%)
 
Proteiinia (67%)

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
60
Rasva
0g
Hh
4,9g
Prot
10g
Kohteessa 100 g on 60 kaloria
Kalorien jakautuminen: 0% rasva, 33% hh, 67% prot.

Lisää Juustoportti tuotteita:

Vispikerma Laktoositon
Hyvin Sokeroimaton Mansikka-Banaani-Vadelma Jogurtti
Ruokakerma 10%
Hyvin Sokeroimaton Mansikkainen Mehu
Mangojogurtti
  Näytä lisää

Erityyppisiä ruokia luokassa Jogurtti:

Tavallinen Jogurtti
Hedelmäjogurtti (Rasvaton)
Vaniljajogurtti (Vähärasvainen)
Tavallinen Jogurtti (Vähärasvainen)
Tavallinen Jogurtti (Rasvaton)
  Näytä lisää kohteen Jogurtti ravintotietoja
Ruoan haku

Viimeksi syödyt ruoat:

Ingman Pehmeä Jogurtti Banaani
Coop Mango-Appelsiini Jogurtti
Coop Protein Yogurt Drink Strawberry
Mö Rahkuvanukas Suolakinuski
Valio Valiojogurtti Bali
Elovena Kauragurtti Maustamaton


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.