Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Jyväbroiler

Teriyaki Fileevarras

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
406 kJ
5%
97 kcal
Rasvaa
1,60g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,400g
2%
Hiilihydraatit
3,60g
1%
Sokereita
2,90g
3%
Kuitua
0,2g
Proteiinia
17,00g
34%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 16 touko 18 11.26 ap.
5%
GDA:sta*
(97 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (15%)
 
Rasvaa (15%)
 
Proteiinia (70%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
97
Rasva
1,6g
Hh
3,6g
Prot
17g
Kohteessa 100 g on 97 kaloria
Kalorien jakautuminen: 15% rasva, 15% hh, 70% prot.

Luokkaan Jyväbroiler ja Kana liittyvät:

Kypsä Filee
Lime-Korianteri Fileepihvi
Maalaisfileeviipale
Rosmariini-Karpalo Filee
Maalaisfileviipale
Broileri Nakki
  Näytä lisää tuotteita: Jyväbroiler Kana

Erityyppisiä ruokia luokassa Kana:

Kana
Kanansiipi
Kanankoipi
Kanan Reisikoipi
Kana (Nahkaa ei Syöty)
Kananrinta
  Näytä lisää kohteen Kana ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Lounashetki Satay Kanasalaatti
Kariniemi Ranch Rapeat Sisäfileet
Food Market Herkku Karamellibroileri
Naapurin Maalaiskana Kanaduo Korean Style & Smoked Chili
Kanamestari Uunivalmis Kanan Kebabmureke
Espresso House Lämmin Patonki Chicken Club Style


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.