Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

K-Menu

Marinoitu Broilerin Fileesuikale

Ravintosisältö
Annoskoko
100g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
418 kJ
5%
100 kcal
Rasvaa
3g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,4g
2%
Hiilihydraatit
1,5g
1%
Sokereita
0,6g
1%
Proteiinia
15g
30%
Natrium
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 03 elo 14 09.15 ap.
5%
GDA:sta*
(100 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (6%)
 
Rasvaa (29%)
 
Proteiinia (65%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
100
Rasva
3g
Hh
1,5g
Prot
15g
100 kaloria yhdessä K-Menu Marinoitu Broilerin Fileesuikale annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 29% rasva, 6% hh, 65% prot.

Luokkaan K-Menu ja Kana liittyvät:

Ohuen Ohut Broilerin Fileeleike
Broilerpasta Currykastikkeessa
Marinoitu Broilerin Uunipala

Lisää K-Menu tuotteita:

Ruusunmarjatee
Mustikkajogurtti
Naudan- ja Sianliha
Banaanijogurtti
Kuoreton Nakki
  Näytä kaikki tuotemerkin K-Menu tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kana:

Kanan Reisikoipi
Kana
Kanankoipi
Kanansiipi
Kananrinta
Kana (Nahkaa ei Syöty)
  Näytä lisää kohteen Kana ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Express Diet Curry Chicken Soup
Hesburger Chicken Wings 10Kpl
Taco Bell Spicy Chicken Griller
Via Paella Con Pollo
Jyväbroiler Maalaisfileviipale
Naapurin Kanan Paistileike Yrttiöljy


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2019 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.