Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kala Lappi

Lapin Lumous Kylmäsavulohitartar

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1025 kJ
12%
245 kcal
Rasvaa
21,40g
31%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
2,00g
1%
Sokereita
2,00g
2%
Kuitua
0,1g
Proteiinia
11,60g
23%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 07 joulu 17 11.50 ip.
12%
GDA:sta*
(245 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (78%)
 
Proteiinia (19%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
245
Rasva
21,4g
Hh
2g
Prot
11,6g
Kohteessa 100 g on 245 kaloria
Kalorien jakautuminen: 78% rasva, 3% hh, 19% prot.

Luokkaan Kala Lappi ja Kala liittyvät:

Savuahven
Lapin Kylmäsavu-Grilleri
Lapin Kylmäsavu Pala
Lapin Tulisavukeitto
Lapin Korpisavu Siivu
Lapin Tulisavu
  Näytä lisää tuotteita: Kala Lappi Kala

Erityyppisiä ruokia luokassa Mousse:

Suklaamousse
  Näytä lisää kohteen Mousse ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Kala
Tilapia
Paistettu Kala
Grillattu Kala
Uunilohi
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pirkka Kylmäsavustettu Lohifileepala
Järki Särki Chili
Kala Lappi Lapin Kylmäsavuhauki Siivu
SJO Kalapihvi
Ocean Sea Alaskanseiti Täysjyväpaneerattu
Kalaonni Togarashi Kirjolohipala


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.