Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kanniston Leipomo

Korvapuusti

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1519 kJ
18%
363 kcal
Rasvaa
11,90g
17%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
5,100g
26%
Hiilihydraatit
56,20g
22%
Sokereita
19,90g
22%
Kuitua
2,6g
Proteiinia
6,00g
12%
Suola
1,00g
17%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 syys 19 03.04 ap.
18%
GDA:sta*
(363 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (63%)
 
Rasvaa (30%)
 
Proteiinia (7%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
363
Rasva
11,9g
Hh
56,2g
Prot
6g
Kohteessa 100 g on 363 kaloria
Kalorien jakautuminen: 30% rasva, 63% hh, 7% prot.

Luokkaan Kanniston Leipomo ja Pullat liittyvät:

Laskiaispulla Vadelmahillolla
Laskiaispulla Mantelimassalla

Lisää Kanniston Leipomo tuotteita:

Cookiepuusti
Jyvävuoka
Redvelvet Kakku
Kaurasydän
Kaurasiemensolmu
  Näytä kaikki tuotemerkin Kanniston Leipomo tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pullat:

Kuorrutettu Kanelipulla
Hampurilaisen tai Hotdogin Sämpylät
Kanelipulla
  Näytä lisää kohteen Pullat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fagerudd Laskiaispulla Hillolla
Elonen Mustikka-Vaniljapitko
Porokylän Mummanpulla
Espresso House Omena-Kinuskipulla
Fazer Voisilmä-Nyhtöpitko
Oululainen Pullava Voisilmäpulla


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.