Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kanniston Leipomo

Redvelvet Kakku

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1782 kJ
21%
426 kcal
Rasvaa
24,00g
34%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
11,000g
55%
Hiilihydraatit
48,00g
18%
Sokereita
38,00g
42%
Kuitua
0,5g
Proteiinia
3,00g
6%
Suola
0,20g
3%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 09 touko 23 12.11 ip.
21%
GDA:sta*
(426 cal)
21% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (46%)
 
Rasvaa (51%)
 
Proteiinia (3%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
426
Rasva
24g
Hh
48g
Prot
3g
Kohteessa 100 g on 426 kaloria
Kalorien jakautuminen: 51% rasva, 46% hh, 3% prot.

Luokkaan Kanniston Leipomo ja Leivonnaiset liittyvät:

Cookiepuusti
Kaurasydän
Runebergintorttu

Lisää Kanniston Leipomo tuotteita:

Jyvävuoka
Kaurasiemensolmu
Laskiaispulla Mantelimassalla
Laskiaispulla Vadelmahillolla
Levain
  Näytä kaikki tuotemerkin Kanniston Leipomo tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leivonnaiset:

Viineri
Kaneliviineri
Juustoviineri
Hedelmäviineri
  Näytä lisää kohteen Leivonnaiset ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Vaasan Possumunkki
Riitan Herkku Pääsiäismousseleivos
Pågen Små Semle Bullar
Fazer Leipomo Dumle Tippaleipä
Kanniston Leipomo Cookiepuusti
Meriläisen Leipomo Voisilmäpalat


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.