Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
444 kJ
5%
106 kcal
Rasvaa
3,80g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
1,80g
1%
Sokereita
1,10g
1%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
16,00g
32%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 05 touko 20 11.26 ap.
5%
GDA:sta*
(106 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (7%)
 
Rasvaa (32%)
 
Proteiinia (61%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
106
Rasva
3,8g
Hh
1,8g
Prot
16g
Kohteessa 100 g on 106 kaloria
Kalorien jakautuminen: 32% rasva, 7% hh, 61% prot.

Luokkaan Kariniemen ja Kana liittyvät:

Sitruuna-Persilja Paistileike
Toscanan Pata
Täytetty Filee Crispy Mozzarella
Kananpojan Paahdettu Valkosipuli-Timjami Rintafilee
Mureutettu Burgerfilee Smoky Joe
Soul Survivor Boneless
  Näytä lisää tuotteita: Kariniemen Kana

Erityyppisiä ruokia luokassa Kana:

Kana (Nahkaa ei Syöty)
Kana
Kanan Reisikoipi
Kanankoipi
Kananrinta
Kanansiipi
  Näytä lisää kohteen Kana ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Siipiweikot Crispy Chicken Fingers
Kariniemen Grillikombo Cajun & Ananas
Coop Kana Kolmioleipä
Select & Go Tandoori Chicken Wrap
Kariniemi Ranch Rapeat Sisäfileet
Atria Kanafileetä Paprikavoilla ja Paahdetut Kasvikset


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.