Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kariniemen

Kananpojan Minuuttipihvi Pehmeä Curry

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
452 kJ
5%
108 kcal
Rasvaa
3,90g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
2,10g
1%
Sokereita
1,60g
2%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
16,00g
32%
Suola
3,00g
50%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 02 marras 18 10.59 ap.
5%
GDA:sta*
(108 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (7%)
 
Rasvaa (33%)
 
Proteiinia (60%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
108
Rasva
3,9g
Hh
2,1g
Prot
16g
Kohteessa 100 g on 108 kaloria
Kalorien jakautuminen: 33% rasva, 8% hh, 60% prot.

Luokkaan Kariniemen ja Kana liittyvät:

Sweet Crispy
Hedelmäinen Guajillo-Chili Paistileike
Kolme Pippuria Fileesuikale
Bellmanin Pannu
Karibian Jerk Minuuttipihvi
Bang Coq Fileeviipale
  Näytä lisää tuotteita: Kariniemen Kana

Erityyppisiä ruokia luokassa Kana:

Kanankoipi
Kanan Reisikoipi
Kananrinta
Kana (Nahkaa ei Syöty)
Kanansiipi
Kana
  Näytä lisää kohteen Kana ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Kana Kolmioleipä
Chef Select Kana-Taco-Salaatti
Pouttu Kanapaisti Pala
Kariniemi Ranch Rapeat Sisäfileet
Atria Kanafileetä Paprikavoilla ja Paahdetut Kasvikset
Mäkitalon Farmi Maalaiskalkkunasalaatti


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.