Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kotimaista

Porsaan Marinoitu Kasslerpihvi

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
757 kJ
9%
181 kcal
Rasvaa
12,00g
17%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
4,500g
23%
Hiilihydraatit
3,30g
1%
Sokereita
2,40g
3%
Proteiinia
16,00g
32%
Suola
1,10g
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 elo 21 10.51 ap.
9%
GDA:sta*
(181 cal)
9% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (7%)
 
Rasvaa (58%)
 
Proteiinia (35%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
181
Rasva
12g
Hh
3,3g
Prot
16g
Kohteessa 100 g on 181 kaloria
Kalorien jakautuminen: 58% rasva, 7% hh, 35% prot.

Luokkaan Kotimaista ja Sianliha liittyvät:

Ohut Keittokinkku

Lisää Kotimaista tuotteita:

Luomu Kasvishernekeitto
Kevytjuustoraaste
Puutarha Jäätelö
Chilimajoneesi
Paprika Majoneesi
  Näytä kaikki tuotemerkin Kotimaista tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Sianliha:

Porsaan Paahtokylki
Sianliha
Porsaanpaisti
Porsaankyljys
Sian Filee (Ulkofilee)
  Näytä lisää kohteen Sianliha ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Reilu Fileepihvi Ranch
Snellman Sweet Chili Fileepihvi
HK Grillipalat Canton Chinese Viljaporsaan Sisäfileestä
Chef Wotkin's Maalaishyytelö
Kivikylän Kotipalvaamo Savupotka
Chef Select Original Curry Bockwurst


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2022 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.