Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kylmänen Food

Porogrilleri

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1092 kJ
13%
261 kcal
Rasvaa
19,40g
28%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
7,500g
38%
Hiilihydraatit
7,00g
3%
Sokereita
1,10g
1%
Proteiinia
13,60g
27%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 18 touko 17 02.21 ip.
13%
GDA:sta*
(261 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (11%)
 
Rasvaa (68%)
 
Proteiinia (21%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
261
Rasva
19,4g
Hh
7g
Prot
13,6g
Kohteessa 100 g on 261 kaloria
Kalorien jakautuminen: 68% rasva, 11% hh, 21% prot.

Luokkaan Kylmänen Food ja Makkarat liittyvät:

Savujuustoinen Porogrillimakkara
Kylmäsavustettu Poronpaisti
Poronakki
Pororyynäri

Lisää Kylmänen Food tuotteita:

Aito, Paahdettu Sipuli
Veripalttu
Poronlihaa
Hirvenlihaa
Poronlihakeitto
  Näytä kaikki tuotemerkin Kylmänen Food tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Naudanlihamakkara
Tuore Sianlihamakkara
Broilerimakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Rakvere Doktori Vorst
Atria Artesaani Perinteinen Makkara
Nostja Ljutenitsa Bell Pepper & Aubergine Paste
Fazer Amica Makkarapihvejä Punaviini-Sipulikastikkeessa
Snellman Chorizo Salami
Kotimaista Peuramakkarapannu


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.