Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
1 sämpylä (60 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
690 kJ
8%
165 kcal
Rasvaa
2,10g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,200g
1%
Hiilihydraatit
29,00g
11%
Sokereita
1,40g
2%
Kuitua
2,7g
Proteiinia
5,50g
11%
Suola
0,70g
12%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 29 joulu 20 10.34 ap.
8%
GDA:sta*
(165 cal)
8% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (74%)
 
Rasvaa (12%)
 
Proteiinia (14%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
165
Rasva
2,1g
Hh
29g
Prot
5,5g
Kohteessa 1 sämpylä (60 g) on 165 kaloria
Kalorien jakautuminen: 12% rasva, 74% hh, 14% prot.

Luokkaan Leivon Leipomo ja Leipä liittyvät:

Arina Kaurainen
Setsuurisämpylä
Leivon Ruispala
Saariston Rieskapalat
Punajuurisämpylä
Ruislätkä
  Näytä lisää tuotteita: Leivon Leipomo Leipä

Lisää Leivon Leipomo tuotteita:

Hilloleipä
Kampaviineri
Kaura Rieska Palat
Leivon Pulla
  Näytä kaikki tuotemerkin Leivon Leipomo tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Monijyväleipä
Ruisleipä
Täysjyvävehnäleipä
Vaalea Leipä
Sämpylä
Taikinajuurileipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Tonnikalakolmioleipä
Siiskonen Rinkelimunkki
Jokioisten Leipä Ruispalat
Fazer Jyväisä Ruisherkku
Satumaista Maajussin Ruisleipä
Siiskonen Spelttisämpylä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.