Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

M&M's

Crunchy Caramel

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2025 kJ
24%
484 kcal
Rasvaa
19,00g
27%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
12,000g
60%
Hiilihydraatit
73,00g
28%
Sokereita
66,00g
73%
Proteiinia
3,90g
8%
Suola
0,29g
5%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 21 loka 20 12.18 ip.
24%
GDA:sta*
(484 cal)
24% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (61%)
 
Rasvaa (36%)
 
Proteiinia (3%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
484
Rasva
19g
Hh
73g
Prot
3,9g
Kohteessa 100 g on 484 kaloria
Kalorien jakautuminen: 36% rasva, 61% hh, 3% prot.

Luokkaan M&M's ja Suklaa liittyvät:

Brownie
Choco Eggs

Luokkaan M&M's ja Karkit liittyvät:

Chocolate
Peanut M&M's
Salted Caramel
Crispy M&M's

Erityyppisiä ruokia luokassa Suklaa:

Suklaamakeiset (Keskimakeat)
Maitosuklaa
Valkosuklaa
Suklaa (Makea tai Tumma)
Suklaalastut
  Näytä lisää kohteen Suklaa ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Karkit:

Suklaamakeiset (Makeat)
Kovat Makeiset
Karkkirakeet
  Näytä lisää kohteen Karkit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Lakumesta Oy Valkosuklaa-Sitruuna Lakritsa
Marabou Bubbly
Malaco Salmiakkikala
Brynild Knatter Frukt
Panda Choco & Lakrits Strawberry
Malaco Mini Kola-Salmiakkipullo


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.